alnifresan.blogg.se

Fredagen

Publicerad 2015-11-02 23:20:00 i Allmänt,

 
 
 
På fredagen blev det ingen sovmorgon. Vi klev upp vid 05:00, för att samlas på äppellunda där två bussar väntade. Med dem skulle vi åka med till Arlanda. Halvvägs stannade vi och åt frukost i Tönnebro. 
 
Framme på Arlanda checkade vi in våra väskor och sedan blev det mat och shopping. Efter det så skulle vi bege oss till Barca. Planet gick 12:35! 
 
BARCELONA!
 
 
När vi kom fram tog vi en buss till Salou där vårt hotell låg.  Vi började med att checka in oss, och då förstod vi vilken dålig engelska vissa har i Spanien. Men det är ju endå positivt att kunna öva. Inne på hotellet blev det lite smått yrt när alla skulle till sina rum men det var men det var något som löste sig snabbt. 
 
Jag tror alla blev ganska förvånade över hur det såg ut och hur otroligt fint och stort det var, palmer och pooler. Dock var vattnet för kallt för att bada i tyvärr. Ingen pjåkig fotbolls cup boplats om man säger så. Att bara ha ett eget rum med kök m.m är spännande.
 
Mat stod härnäst på schemat så vi gjorde iordning oss för det. Buffen med mat var helt magisk, det fanns allt du kan önska dig så alla blev mätta och glada. Efter maten så hade vi fritid så vi gick på upptäcksfärd för att titta hur det såg ut på området. Vi träffade många andra lag som bodde på området På bilden är det killar från ett norskt lag.
Den kvällen spelade vi volleyboll och basket med dem, klockan 22:00 var det sov tid för oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela